,,,,,
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 1,6 120кс 2001 - Вариатор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОт всичко написано разбрах, че признаваш за ай кю, което ти е достатъчно да си обуеш обувките. Сигурно ти викат на галено Ал Бънди. И не те обиждам, а ако си прочел внимателно изнасям факти.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ най - вече на теб защото не можеш да измислиш отговор.
Време е да се покриеш в дупката си.
Comment
-
Не е ли време да спрете да усирате всяка тема?
Comment
-
Ами, който често се осира, как знае.
Comment
-
Оказа се че в Бг цената е около 400- 450 лв, което ме отказа на този етап да купя нов...
Ремонтния комплект струва 10- 20лв!
Който го интересува има вариант за поръчка от Англия приемерно >>> camshaft_alfa_romeo цена около 300лв и доставка за 10 дни
Моят в крайна сметка бе ремонтиран и каквото сабя покаже, колата ще я взема утре от сервиза надявам се без досадния дизелоподобен звук.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от istorm Покажи съобщениеОказа се че в Бг цената е около 400- 450 лв, което ме отказа на този етап да купя нов...
Ремонтния комплект струва 10- 20лв!
Който го интересува има вариант за поръчка от Англия приемерно >>> camshaft_alfa_romeo цена около 300лв и доставка за 10 дни
Моят в крайна сметка бе ремонтиран и каквото сабя покаже, колата ще я взема утре от сервиза надявам се без досадния дизелоподобен звук.Иначе и аз съм с ремонтиран вариатор,нямам забележки.
Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеИнтересно,всеки бяга от "дизелоподобен" звук,а дизелът тук е на почит,каквато не съм виждал в друг форумИначе и аз съм с ремонтиран вариатор,нямам забележки.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСподели опит - как го ремонтира и на колко километра си след ремонтаAlfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеНа около 30 000 км. съм след ремонта,но не съм го ремонтирал аз.Ако някой има интерес,ще му дам контакт на л.с.,но ако не е от Стара Загора мисля,че процедурата ще се усложни доста...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеА, при Ферариста ли (Ники)?Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment